QUÈ PODRIA FER EL GOVERN PER A AJUDAR-LOS?

La pobresa és un problema global que afecta milions de persones al món. No només afecta els països més pobres, sinó també alguns sectors de la població en països rics.

Polítics i activistes de tot el planeta treballen per trobar maneres de posar fi a un problema tan complex, però fins i tot les accions més petites compten. Cadascú de nosaltres pot dur a terme iniciatives per treballar per una societat més justa.

A les grans ciutats acostuma a haver-hi moltes organitzacions socials que treballen per ajudar persones que es troben en una situació delicada.

En aquests casos, és probable que busquen voluntaris per ajudar a difondre la seua feina, per organitzar campanyes o fins i tot per participar en activitats amb les persones usuàries d’aquestes organitzacions.

A Espanya es desaprofiten 7,7 millons de tones de menjar. Tanmateix, molta gent passa fam al nostre país. A conseqüència d’això, moltes famílies han de buscar el menjar en els contenidors de fem

Són famílies amb una mala situació econòmica. A molts altres espanyols, les persones necessitades del menjar i que busquen al fem, els dona fàstic.